Internet

Trávite čas na internete?


Internet sem prišiel len nedávno. Vtedy sme nevedeli, čo od neho môžeme očakávať. Avšak ľudia si ho veľmi obľúbili. Už ho berieme ako samozrejmosť. Myslíte si, že už nie je čo objavovať vo svete internetu? Mýlite sa. Stále sa vyvíjajú nové a ďalšie technológie, ktoré by boli výnimočné a predstavovali by skutočnú inováciu vo svete technológií. Internet je už veľmi používaným. Neustále sme na ňom pripojení a nevieme sa od neho odtrhnúť. Niekedy to pramení až so závislosťou na internete. Viete, ako často by ste mali byť len na internete?

činnosti na internete

Menej ako hodinu denne. Niektorí ľudia tam trávia však skoro celý svoj čas. Je to veľkým problémom, ak dáte aj priestor na internete svojim deťom. Deti by nemali byť na internete vo veľmi mladom veku. Rodičia však chcú mať veľakrát od svojich detí pokoj, aby sa mohli venovať iným činnostiam v domácnosti. Deťom nechajú, nech trávia čas na internete, avšak deti začínajú byť čoraz častejšie na internete závislé. Je to veľmi nebezpečné a radšej by ste sa mali svojim deťom venovať iným spôsobom. Internet je veľmi návykový.

 

sociálne siete

 

Mnohí ľudia nevedia prestať a nechcú vypínať svoje elektronické zariadenia. Niektorí pomocou internetu aj vykonávajú pracovnú činnosť a ešte k tomu na ňom trávia aj svoj voľný čas. To je už nebezpečné a mali by ste sa tomu vyvarovať. Ničíte si tým svoje zdravie, no hlavne vašim očiam dávate poriadne zabrať. Oči trpia. Mnohí ľudia, ktorí pracujú v kancelárii nosia okuliare. Okuliare sú dôsledkom toho, že veľa času sa pozerajú do malej obrazovky počítača alebo do notebooku. Práve to môže znamenať veľký zdravotný problém, ktorému by ste sa mohli vyhnúť. Internet vie byť nebezpečný. Môžete byť na ňom závislými, avšak mali by ste spozornieť. Trávite veľa času práve pozeraním si rôznych webových stránok na internete? Nerobte to. Škodíte si.